Site web en Français Site web en Espagnol Site web en Catalan Rejoignez notre page Twitter Rejoignez notre page Facebook La Maison de la Radio et de la Télévision sur Wikipedia

....Museu interactiu

..ACTUALITAT

 

2014/01/15: Les nostres primeres accions de l'any 2014

La Casa de la Ràdio i la Televisió comença l'any 2014 amb un programa atapeït d'accions i activitats adreçades al públic que visita el nostre espai temàtic de Samazan (França) com als alumnes de centres educatius com als joves que formen part d'un programa d'ajuda a la inserció laboral.

El 2 de gener vam rebre a Samazan el nostre primer grup de visitants, 48 persones d'un club aquità de càmping-cars i motorhomes. Van voler conèixer la Casa de la Ràdio i la Televisió aprofitant una estada a la vall del Garon. Van aterrar a Samazan amb els seus càmping-cars i van passar la nit en aquesta població a on hi tenim el notre espai-museu, en una àrea especialment reservada per als seus vehicles.

El 7 de gener vam rebre a Burdeus 27 alumnes de Formació Professional del Lycée Gustave Eiffel de lamateixa ciutat de Burdeus. El professorat ens havia demanat impartir un taller dedicat a "la televisió i el discurs polítc". La Casa de la Ràdio i la Televisió proposa tallers de descobriment del món audiovisual a Burdeus en col·laboració estreta amb l'Instituto Cervantes, a la casa a on el pintor espanyol Francisco de Goya va viure els seus darrers anys i a on va trobar la mort el 16 d'abril de 1828.

El 9 de gener vam ensenyar els reptes i avantatges de la comunicació personal als joves inscrits en el programa Garantie Jeunes (Garantia Joves, en català) que estan sent seguits i acompanyats en la seva recerca de feina per la Missió Local de la Mitjana Garona. La Garantia Joves vol ser una ajuda als joves més vulnerables per facilitar-los més fàcil aixecar el cap i trobar feina. Més enllà de qualsevol programa convncional, estem davant d'un acompanyament i seguiment dinàmic encarats a enfortir la seva autonomia. Aquest any 2014, tots els mesos proposarem una formació en comunicació personal orientada a millorar la capacitat d'expressar-se i de fer front a determinats reptes.

Les nostres activitats no s'aturen aquí. Les properes setmanes rebrem alumnes d'un institut de Bayona (País Basc francès) i ens desplaçarem a Donòstia per instal·lar en un centre educatiu privat que ja ens va rebre l'any passat.

 

Veure les altres notícies [+]

 

 

....Què és?
....Visites i tarifes
....Exposicions
....Història de la T.S.F.
....Les sales
....Botiga
...Reparació ràdios
....Formació
....Presencial
....En línia
....Centres escolars
....Tallers, excursions
....Producció

....Produccio video

....Internet
....Sobre nosaltres
....Notícies
....Articles de premsa
....Benefactors
....Galeria
....Contacteu-nos
....Dades de contacte
....Com venir
....Accueil
 

 

Biblioteca Guglielmo Marconi

Escala central

Sala TSF

Plató cuina

L'art dins la Casa

Pati Colombier

El jardinet L'apartament de Tintín Equipament audiovisual

Benvinguts a una nova manera d'entendre la ràdio i la televisió: Didàctica, pedagògica, divertida i interactiva.
PsF 2012 Espace Culturel TSF TSF Network sur Facebook