Site web en Français Site web en Espagnol Site web en Catalan Rejoignez notre page Twitter Rejoignez notre page Facebook La Maison de la Radio et de la Télévision sur Wikipedia Site web en Français Site web en Espagnol Site web en Catalan Rejoignez notre page Twitter Rejoignez notre page Facebook La Maison de la Radio et de la Télévision sur Wikipedia

....Museu interactiu

....Què és?
....Visites i tarifes
....Exposicions
....Història de la T.S.F.
....Les sales
....Botiga
....El cafè del Museu
....Formació
....Presencial
....En línia
....Centres escolars
....Tallers, excursions
....Producció

....Producció video

....Internet
....Sobre nosaltres
....Notícies
....Articles de premsa
....Benefactors
....Galeria
....Contacteu-nos
....Dades de contacte
....Com venir
....Accueil

La Casa de la Ràdio i la Televisió posa en marxa el setembre de 2013 el seu centre de formació. Proposem cursos en línia i cursos presencials. La comunicació, les tècniques periodístiques, les llengües estrangeres i internet són els ostres àmbits de formació.

 

Categoria

Formació
Curs presencial
Descripció
Comunicació verbal i escrita
Improvisació
Casa de la Ràdio i la Televisió(Samazan)

L'improvisació és un instrument excel·lent de desenvolupament personal, és el control d'un mateix. És una expressió de creativitat i de domini de la situació comunicativa.

Periodisme televisiu

Casa de la Ràdio i la Televisió(Samazan)

Redacció, tractament, selecció d'imatges, muntatge, comentaris, presentació, entrevista … Tots els aspectes teòrics i pràctics de la professió aplicats al tractament audiovisual de l'actualitat.

Periodisme radiofònic
Casa de la Ràdio i la Televisió(Samazan)

Formació pràctica i completa sobre l'aplicació del periodisme al mitjà radiofònic (redactor, reporter, presentador) : redacció per a la ràdio, reportatge, directe, improvisació, treball de la veu, presentació de programes informatius i butlletins horaris, gestió de l'estrès.

Parlar en públic i relacions amb els mitjans de comunicació

Casa de la Ràdio i la Televisió(Samazan)

No es tracta només de comparèixer davant dels mitjans,l'objectiu és causar un impacte positiu en el públic. Les claus per construir una estratègia de comunicació coherent en el temps malgrat l'evolució de la situació i la pressió mediàtica. Pugeu un esglaó en les vostres intervencions en públic i compareixences davant la premsa.

 

Categoria

Formació
Curs presencial
Descripció
Formació internacional (programa europeu Grundtvig d'educació per a adults)
Training the trainers: Launching new community media for intergenerational citizens
Casa de la Ràdio i la Televisió(Samazan)

Aquest curs orientarà i ajudarà els formadors d'adults a formar persones majors d'edat en la creació de mitjans de comunicació comunitaris de qualitat, a comprometre-hi grups intergeneracionals de persones que no haurien tingut mai accés a la producció de continguts o a la gestió de mitjans de comunicació. L'objectiu del curs és augmentar el coneixement, les competències i les habilitats professionals dels participants, formadors d'adults, perquè siguin capaços de formar persones adultes en la creació de nous mitjans de comuniació, implicant-hipersones que normalment queden excloses o marginades del procés de creació de mitjans. L'objectiu és doncs crear nous mitjans de comunicació des dels ciutadans i per als ciutadans.

La primera edició d'aquest curs es celebrarà del 21 al 26 d'octubre de 2013. Data límit de preinscripció: 30 d'abril de 2013.

 

Biblioteca Guglielmo Marconi

Escala central

Sala TSF

Plató cuina

L'art dins la Casa

Pati Colombier

El jardinet L'apartament de Tintín Equipament audiovisual

 

Benvinguts a una nova manera d'entendre la ràdio i la televisió: Didàctica, pedagògica, divertida i interactiva.
PsF 2012 Espace Culturel TSF TSF Network sur Facebook