Site web en Français Site web en Espagnol Site web en Catalan Rejoignez notre page Twitter Rejoignez notre page Facebook La Maison de la Radio et de la Télévision sur Wikipedia

....Un lloc per visitar

....Què és?
....Visites i tarifes
....Exposicions
....Història de la T.S.F.
....Les sales
....Botiga
....Reparació ràdios
....Formació
....Presencial
....En línia
....Centres escolars
....Tallers, excursions
....Producció

....Produccio video

....Internet
....Sobre nosaltres
....Notícies
....Articles de premsa
....Benefactors
....Galeria
....Contacteu-nos
....Dades de contacte
....Com venir
....Accueil

La Casa de la Ràdio i la Televisió (en francès, la Maison de la Radio et la Télévision), és el nom d'una iniciativa transfronterera formativa, divulgativa i pedagògica singular adreçada a Catalunya, Euskadi, les regions franceses d'Aquitània, Migdia-Pirineurs i Llenguadoc-Rosselló així com al Principat d'Andorra. La seva seu es troba en una bonica casa senyorial de finals del segle XIX situada a la localitat francesa de Samazan (a tocar Bordeus, en el departament de Lot i Garona). Allà hem obert un espai temàtic a on rebem famílies, grups i escoles i des d'on proposem tota mena d'activitats. Una casa amb set habitants (sis inventors i un impostor, a qui podeu veure a la imatge superior d'aquesta pàgina, dibuixats per l'l·lustrador català Lluís Puigbert).

A Bordeus, en col·laboració amb l'Instituto Cervantes, oferim tallers escolars de descobriment de la ràdio i la televisió i ho fem a la casa a on el cèlebre pintor Goya va morir l'any 1828. A Catalunya, en col·laboració amb l'Espai Jove La Fontana de Barcelona, hem instal·lat un estudi de televisió que rep les escoles i instituts de tot el país perquè ensenyem als seus alumnes com es fa la televisió, què és el que la petita pantalla no ens ensenya d'aquest mitjà de comunicació de masses. I ens desplacem també als centres educatius que ho desitgen i els instal·lem un estudi de ràdio o tele que permet realitzar tota mena de tallers de descobriment del món audiovisual. I a tot arreu organitzem exposicions, cursos i produïm continguts audiovisuals. El 31 d'agost de 2013 vam celebrar la primera edició del Festival Aquitaine Image, a Samazan.

Us invitem a recórrer les pestanyes i apartats de la nostra web i a descobrir amb nosaltres tot el que hem posat a la vostra disposició. Benvinguts.

 

Biblioteca Guglielmo Marconi

Escala central

Sala TSF

Plató cuina

L'art dins la Casa

Pati Colombier

El jardinet L'apartament de Tintín Equipament audiovisual

Benvinguts a una nova manera d'entendre la ràdio i la televisió: Didàctica, pedagògica, divertida i interactiva.
PsF 2012 Espace Culturel TSF TSF Network sur Facebook