Site web en Français Site web en Espagnol Site web en Catalan Rejoignez notre page Twitter Rejoignez notre page Facebook La Maison de la Radio et de la Télévision sur Wikipedia Site web en Français Site web en Espagnol Site web en Catalan Rejoignez notre page Twitter Rejoignez notre page Facebook La Maison de la Radio et de la Télévision sur Wikipedia

....Museu interactiu

....Què és?
....Visites i tarifes
....Exposicions
....Història de la T.S.F.
....Les sales
....Botiga
....Reparació ràdios
....Formació
....Presencial
....En línia
....Centres escolars
....Tallers, excursions
....Producció

....Producció video

....Internet
....Sobre nosaltres
....Notícies
....Articles de premsa
....Benefactors
....Galeria
....Contacteu-nos
....Dades de contacte
....Com venir
....Accueil

 

"La creació i la concepció d'una pàgina web és un procés que implica algunes etapes senzilles al començament però que, en una web realment ben plantejada por arribar a suposar mitjans i competències importants." (Viquipèdia). Hi ha cinc fase en la creació d'una pàgina web: El projecte, la construcció de la web, la concepció, la realització i l'actualització. Si confieu a la Casa de la Ràdio i la Televisió la creació de la vostra pàgina web, nosaltres no serem el vostre proveïdor, serem el vostre partner, el vostre soci. I us proposarem una web que, una vegada creada i difosa a inrternet, pugui ser gestionada i actualitzada directament per vosaltres sense haver de passar per la intermediació d'una empresa que es faci càrrec de l'alimentació de continguts de la pàgina.

La presència a internet forma part cada cop més de la nostra comunicació pública. Tant si sou una persona física com una empresa, una associació, un club esportiu, una institució pública... els vostres clients, els vostres socis us buscaran sempre a internet. Un lloc web, comptes a Facebook, Twitter, YouTube... Cal que sigueu visibles, que la vostra referència aparegui en els motors de cerca i que doneu a la vostra pàgina una imatge adaptada a la vostra realitat i als vostres objectius. No ho dubteu, contacteu-nos sense cap compromís i amb molt de gust us acompanyarem, si ho desitgeu, en la vostra immersió online. info@maisonradiotelevision.fr // Telèfon 93 217 00 33.

 

Biblioteca Guglielmo Marconi

Escala central

Sala TSF

Plató cuina

L'art dins la Casa

Pati Colombier

El jardinet L'apartament de Tintín Equipament audiovisual

Benvinguts a una nova manera d'entendre la ràdio i la televisió: Didàctica, pedagògica, divertida i interactiva.
PsF 2012 Espace Culturel TSF TSF Network sur Facebook