Site web en Français Site web en Espagnol Site web en Catalan Rejoignez notre page Twitter Rejoignez notre page Facebook La Maison de la Radio et de la Télévision sur Wikipedia

....Museu interactiu

..RECORDS GRÀFICS DE LA HISTÒRIA DE LA RÀDIO I LA TELEVISIÓ

 

Inauguració de Televisió Espanyola (TVE)

Ampliació de la imatgeTelevisió Espanyola (TVE) va començar les seves emissions regulars el 28 d'octubre de 1956, des dels seus estudis situats al Passeig de l'Havana a Madrid; van escollir aquest dia ja que coincidia amb l'aniversari de la creació de la Falange Espanyola. Les seves emissions només podien ser percebudes en alguns punts de la capital espanyola i molt pocs comptaven amb un televisor que aleshores costava 30.000 pessetes, un alt preu per l'època. La majoria del parc de televisors disponibles (aproximadament 300) eren obsequis a alts càrrecs del franquisme per part dels seus corresponents Ministeris.

TVE 1 es va inaugurar a les 20:30 hores amb una cerimònia religiosa que donava la seva benedicció a la televisió pública. Posteriorment es van produir els discursos dels directius de la cadena i el ministre Gabriel Arias Salgado, i es va passar a l'emissió d'uns documentals, per acabar amb Cors i Danses regionals i unes actuacions musicals.

Durant els primers anys TVE només podia veure's a Madrid i rodalies, mentre que es treballava en la posada en marxa d'infraestructura i repetidors en altres ciutats espanyoles. Al seu torn, l'horari d'emissió estava reduït a la nit, amb 3 hores en els seus inicis i distribuïdes des de les nou del vespre fins a la mitjanit.

Veure la fitxa anterior ... Veure la fitxa següent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

....Què és?
....Visites i tarifes
....Exposicions
....Història de la T.S.F.
....Les sales
....Botiga
....El cafè del Museu
....Formació
....Presencial
....En línia
....Centres escolars
....Tallers, excursions
....Producció

....Produccio video

....Internet
....Sobre nosaltres
....Notícies
....Articles de premsa
....Benefactors
....Galeria
....Contacteu-nos
....Dades de contacte
....Com venir
....Accueil

 

Biblioteca Guglielmo Marconi

Escala central

Sala TSF

Plató cuina

L'art dins la Casa

Pati Colombier

El jardinet L'apartament de Tintín Equipament audiovisual

Benvinguts a una nova manera d'entendre la ràdio i la televisió: Didàctica, pedagògica, divertida i interactiva.
PsF 2012 Espace Culturel TSF TSF Network sur Facebook