Site web en Français Site web en Espagnol Site web en Catalan Rejoignez notre page Twitter Rejoignez notre page Facebook La Maison de la Radio et de la Télévision sur Wikipedia

....Museu interactiu

..MOMENTS HISTÒRICS DE LA RÀDIO I LA TELEVISIÓ

 

Un record mediàtic de l'arribada de l'home a la lluna

La missió lunar Apollo 11 va ser la primera en posar un home a la lluna. Era la cinquena missió tripulada del programa Apollo. La nau Apollo 11 va ser enviada a l'espai pel coet Saturn V des de Cap Canaveral (Florida, EUA). Es va enlairar el 16 de juliol de 1969, va arribar a la Lluna el 20 de juliol (hora EUA) i va tornar a la Terra el 24 de juliol. Quan l'Apollo 11 es va situar a l'òrbita lunar, Edwin E. "Buzz" Aldrin i Neil A. Armstrong es varen traslladar al mòdul lunar Eagle. Michael Collins es va quedar a la nau recolzant les maniobres del mòdul lunar. 

El minut a minut de la missió i, en particular, les primeres passes per la lluna van ser filmades i retransmeses en directe per una càmera de vídeo, en el que es va convertir en una notícia d'impacte mundial seguit per tot el planeta en directe a través de la televisió per centenars de milions de persones (500 o 600, segons les fonts).

La Casa de la Ràdio i la Televisió exposa a la seva Sala TSF un record mediàtic d'aquesta data històrica, el 20 de juliol de 1969. Es tracta de la portada del diari nord-americà The Arizona Daily Star del 21 de juliol, dedicada per complet a aquest esdeveniment històric. El titular: "Men land on the Moon: Giant leap for Mankind" ("L'homme aterra a la llune: Un pas gegant per a la humanitat"). L'arribada de l'home a la lluna és una de les retransmissions televisives més vistes de la història. Bé mereixia un record mediàtic a la Casa de la Ràdio i la Televisió, a la localitat aquitana de Samazan (França).

Veure la fitxa anterior ... Veure la fitxa següent

 

 

 

 

 

 

 

 

....Què és?
....Visites i tarifes
....Exposicions
....Història de la T.S.F.
....Les sales
....Botiga
....El cafè del Museu
....Formació
....Presencial
....En línia
....Centres escolars
....Tallers, excursions
....Producció

....Produccio video

....Internet
....Sobre nosaltres
....Notícies
....Articles de premsa
....Benefactors
....Galeria
....Contacteu-nos
....Dades de contacte
....Com venir
....Accueil

 

Biblioteca Guglielmo Marconi

Escala central

Sala TSF

Plató cuina

L'art dins la Casa

Pati Colombier

El jardinet L'apartament de Tintín Equipament audiovisual

Benvinguts a una nova manera d'entendre la ràdio i la televisió: Didàctica, pedagògica, divertida i interactiva.
PsF 2012 Espace Culturel TSF TSF Network sur Facebook